2011. május 7., szombat

Hol volt, hol nem volt

Mélyen tisztelt publikum - engedjétek meg, hogy bemutatkozzam. A nevem Ring Bence, végzős gimnazista Tata városából. Ezennel útjára indítom internetes naplómat, amely megmagyarázhatatlan fellángoló művészi okok miatt A Körhinta nevet kapta.

A célom igen egyszerű: visszajelzéseket szerezni azzal kapcsolatban, amit teszek. A célom az, hogy egyszer könyvet írhassak, de előtte szeretném, ha a tágabb értelemben vett közönség véleményt formálna rólam és az írásaimról. A szűk ismeretségi körömből eddig csak a pozitív visszhang jutott el hozzám, és az ő véleményük (a barátaimé és a tanáraimé) sokat számít nekem. Mindazonáltal én azoknak a visszajelzését is szeretném meghallgatni, akik náluk kevésbé elfogultak.
Ezért ezen a blogon egy folytatásos regényt olvashattok majd. A történet fejezetenként fog megjelenni bizonyos időközönként, az elkövetkező napoktól kezdődően. Amellett, hogy próbára akarom tenni (esetleges) írói vénáimat, arra is kíváncsi vagyok, hogyan fogom kezelni az elkövetkezendő hónapokban a stresszt, és hogy mennyire fog hajtani nyomás alatt a munkamorál. Amennyiben ezt a történetet kedvhiány miatt félbeszakítom, nem vagyok se képes, se méltó arra, hogy írónak nevezhessem magam.
Arra szeretnék kérni minden kedves olvasót, hogy amennyiben módja van rá, kommentelje az egyes fejezeteket, hiszen a blog célja pont a visszajelzések gyűjtése. Minden egyes pozitív illetve negatív kritika a munkámat segíti. Köszönöm.
Felhívnám továbbá a figyelmet arra, hogy az első néhány fejezet erejéig a regénynek azért nem lesz címe, mert egyelőre fogalmam sincs, miről fog szólni. Ez a történet az írás folyamata alatt fogja kiforrni magát. Néhány szereplő már fejben megszületett, rájuk fogom felépíteni a sztori alapjait.

Remélem, sikerül majd kellemes perceket szereznem minden olvasónak.

R. Bence

1 megjegyzés: